Alla inlägg under december 2009

Av Elin - 17 december 2009 19:43

Ja, idag har vi änligen gjort klart julkorten!! Efter vårt halvdåliga försök i tisdags var det bara att rusta upp pållarna för nya kort! Fint var det ute, snö o allt men jisses vad kallt! Det blåste verkligen kallt och de utlovade 9graderna kändes som 20!!

Men korten blev jättebra så håll utkik i postlådorna!!

Lägger upp ett smakprov på min nya stjärna Carat o jag!! hehe


Gör ni egna julkort??


 

Av Elin - 17 december 2009 09:22

Godmorgon! Eller klockan kanske är lite mer än så..


Vaknade inatt av att jag frös som en galning!! En filt extra så somnade jag om till slut.. När jag vaknade imorse var det kallt! 13,5 grader INNE!!

Ja, det hade gått en propp o det var  svinkallt! Var ju inte direkt överlycklig över att gå ut till pållarna med minus 9 i luften... jaja, svenska vädret!!


Nu blir det plugg sen blir det en ANDRA pysseldag för denna vecka!!


Tjoohejj


 

Av Elin - 16 december 2009 12:58

Vi pratar i skolan om lycka just nu...

Jag tycker det är jäkla intressant ämne, vad är lycka för dej??

Vissa menar att lycka är det där lyckoruset som man upplever alltför sällan... men jag håller inte med om det?? För visst finns det vardagslycka också??


Lycka kan defineras på så många vis, jag vet att jag är lycklig oftast varje dag, dock kanske det är svårarare att säga just ett tillfälle.

Det kan vara en fin gest, en rolig kommentar på bloggen, hästen som gått bra osv... Det finns alltså massor av lyckliga små tillfällen i den ibland alltför grå vardagen!!


Håller ni med?

Av Elin - 15 december 2009 20:48

Nej, det blir inte alltid som man tänkt sig.. Dagen var planerad i minsta detalj men en lite sen Hanna gjorde att våra julbilder slogs mot mörkret och vi får göra ett nytt försök snarast!! (egentligen ska man ju lägga på julpost redan nu...) jaja, de kommer innan nyår i alla fall:P, hoppas jag!! Fick till en bra bild, tyvärr lite mörk men jag gillar den skarpt!! Vad tycks??


 

Av Elin - 15 december 2009 09:08

Idag är det dax för Hannas o min årliga pysseldag!! den enda för året för mig eftersom jag INTE är en pysselmänniska.. Hmm, men det brukar vara trevligt att skicka kort med nerlagd omsorg och kärlek!! Så håll utkik!!


Igår var det skola igen, fick ny uppgift så det blir väl lite plugg idag också..

Självklart blir det även en ridtur när vi äntligen fått lite snö!! Dock töar den justbort så jag antar att den trevliga ritten blir väldigt begränsad eftersom Texas kommer få styltor att gå på.. suck, hovslagare nästa så jag får i sulor!!


Chaoo

 

Jag o Hanna Panna:P

Av Elin - 13 december 2009 15:37

ja nu börjar helgen ta slut.. Jag har slappat en del och haft välbehövliga sovmorgnar!!

Igår så slog jag o söt på stort och tog en sväng in till stan för att spela bowling, äta lite och se på bio: Luftlottet som sprängdes! Den var skitbra!! Ettan och trean var klart bäst!! Har ni sett den??


Tog lite bilder från bowlingen, av någon konstig anldening var det inte bara banan och resultatet som blev fotograferade?? Dock kan jag glänsa med att jag vann överlägset, haha:P

     

Av Elin - 12 december 2009 13:44

En sammanfattning från hästnörden som är sååå nöjd med min lilla mamutt som kanske inte följer den "norm" som anses som fin häst i hästvärldem, men vet du va? JAG bryr mig inte, för vi har bevisat om och om igen att vilken häst som helst (även den galnaste) kan ta sig från klarhet till klarhet och glänsa förbi de där "fina" hästarna som kanske har mer förutsättningar för hopp/dressyr än vad vi har...


De senaste stolta saker som vi lärt oss:


  • Vi har äntligen lärt oss att fatta gallopp från skritt till gallopp på ett spikrakt spår och en samlad gallopp från start!!!
  • Kort eller lång tygel, vem bryr sig? Min häst bär upp sig vilket man än väljer!!
  • Vi har nått vårt mål för i år: 1,20 som jag är väldigt stolt över!!!
  • Andra tävlingen nästa år är hör o häpna dressyr!!! Yes, ni hörde rätt!!
  • Våra byten i gallopen börjat äntligen sätta sig, lite jobbigt från höger till vänster men det går!!

Ok, nog med skryt, nu kör vi!!!


 

Lägg märke till att jag blundar, haha

Bilden från Equality Line, debut 1,15


Av Elin - 12 december 2009 10:00

Ja, äntligen helg!! Veckan har masat sig fram väldigt sakta och jag har bivit tröttare och tröttare under veckans gång.. Avslutade igår med att ha redovisning för att sedan kasta mej iväg till jobb.. Gött med extrapengar!!


Idag ska jag o söt lyxa till det med bowling, middag och bio! Ska bli riktigt trevligt och gött att hitta på något tillsammans!

Ska försöka ta med kameran sen för att uppdatera lite!


Tjoohej

Ovido - Quiz & Flashcards