Alla inlägg under maj 2009

Av Elin - 18 maj 2009 09:16

Idag ska jag försöka ta mej i kragen o börja plugga!

Det där med motivation lyser frånvarande så är inte så lätt som det låter!

Måste även ringa ett antal ärenden så blir ng en skoj dag:P NOT

 Ikväll blir det mammsen, solariet o biblan:P


Chaooo

Av Elin - 14 maj 2009 21:14

Av Elin - 14 maj 2009 19:43

Som jag tidigare skrivit så har jag vart fölvakt i ca 3veckor nu.. Det har med andra ord dragit ut på tiden rejält!! men finally, var det dax!!

Jag har de senaste dagarna vart uppe o tittat på tv varje timma på natten!! Inatt var det såklart dax igen!! kl 23.30 tittade jag på kameran, trött som ett as ställde jag om kl till en timma framåt (trodde jag) Istället för att trycka in alarm på 00.30 så lyckades jag skriva in 13.30 med andra ord vaknade jag inget mer denna natt.. förrän kl 5... O vad ser jag på tv, jo två varelser, en stor o en liten:P 

Så snopet gick jag ut för att konstatera att en liten hingstunge var född!! pigg som busen o sparkade redan åt morsan:P hehe

Såå glad att det gick bra och att det var en liten kille som kom till världen!! nästa tävlingspålle:P KUL!!

Återkommer med bilder senare ikväll!!

Av Elin - 13 maj 2009 15:53

Hemma efter en lååång dag i skolan.. debatt på förmiddagen som innebar att vi blev indelade i grupper. En för o en emot.. Man fick alltså debattera för nått men kanske inte höll med om.. EX. Sänk åldern på alkoholen..

sen var det öppet hus för sökande ky elever så de fick sitta o lyssna på oss!! men men, jag är stolt över min insats.. trodde inte jag skulle prata så mycket men sa faktiskt några inlägg som jag var nöjd med!!

Eftermiddagen  tillbringades i en liten "datacell" med E. Gick finemang med vårt arbete: Nöjd!!


Nu blir det  äta sen dressyrträning med superhästen:P

Av Elin - 12 maj 2009 17:16

ja nu kom eftersviterna efter helgen som vart.. det är nu jag känner att jag lever så att säga!! eller att jag kanske borde instt att jag faktiskt var sjuk i helgen.. hmm.. svårt det där:P


 Lessen B att jag inte är social ikväll men jag tror inte jag hade vart nå vidare lajbans!! Nu blir det mat o <House.. sen sova!!!


Kan det även vara en bidragande orsak att jag inte får sova hela timmar då jag glor på hästen VARJE timma under natten?? 

Av Elin - 11 maj 2009 18:16

Ja, jag kan ju faktiskt inte smälta helgens bravader med lille pållen!

Vi var såå duktiga!! Var även på träning igår för Stefan Spak, inte ridit för honom sen i somras så var verkligen på sin plats!! Var lite orolig att Texas skulle vara lite stel efter tävlingen men icke!! han var  nästan ännu bättre!!

Fick jätte bra feedback och en superträning som verkligen gav en tankar om sin ridning och fortsatt träning!! Härligt!!

Sen var det även någon som utmärkte sej i gruppen så utvecklats MEST!! gissa vem, hehe, VI!! Nice


 För att fortsätta bredda mitt ego som är så stolt så har vi blivit ombedda att skriva en liten story till klubbtidningen samt att gissa vem som var med i resultaten i Nwt idag!! (jag vet att jag är äckligt stolt) hehe, men sån är jag!


Nu blir det lite film, lite snack, lite pussande och mycket fölvakande! Hästskrället har hållt mej vaken i X antal nätter nu.. Vaxproppar o allt men vart är bebben?? Inte här i alla fall! suck... KOm UT!!!


Chaooo

Av Elin - 9 maj 2009 18:05

Nej faktiskt inte.. Tävlingen som jag idag genomlidit mellan snor, hosta, inte kunna andas, feber samt tarmvred har satt sina spår! MEN


Texas o jag gjorde vårt bästa bästa ever runda på 1,10m!! Kommer in med en nästan obegriplig smärta i magen.. Tar mej samman och rider en felfri runda som är såå bra så jag kan inte ens beskriva!! hehe (en aning ego)!


 Jag hade liksom tänkt att det var lugnt att riva lite bara vi fick en ok runda med en häst som bjuder!! O vad gör vi, jo Texas bjuder, pigg, inga knashopp och helt sanslöst kontrollerad ritt!!! me like!!


Blev även omhoppning på 1,15m (som vi aldrig hoppat förr), ok vi var trötta MEN vi gör ännu en felfri runda!! I like! (läs flyger på moln).


Ska ladda upp bilder när jag ät liiiite friskare-. Herre, jag kan typ varken svälja eller andas... o febern blossar!!


Chaooo, se upp världseliten, here we come!


Av Elin - 8 maj 2009 12:40

ja, på sista tiden har jag känt mer o mer att jag bara tappar saker..

Jag glömmer bort att ringa, jag glömmer bort saker jag sagt, än så länge har jag inte gjort några allvarligare saker men ändå??

Är det ett tecken på senilitet eller åldern?? ska det vara så här??

Jag hoppas verkligen det vänder för det är INTE roligt!!


Eller som andra skulle säga? Alla tecken på svininfluensa.?

Nu när jag blev störtförkyld (eller vad det är) så är det kanske bara att åka till sjukan och bli isolerad i ett par månader sådär..? jag hoppas inte det..


Hur ska det då gå med mitt pussberoende?  :P

Ovido - Quiz & Flashcards