Alla inlägg den 29 maj 2009

Av Elin - 29 maj 2009 22:30

Ja vilken grej.. Var ut till Texas ponken för att ge lunch.. allt var lugnt.. en timma max senare går jag ut igen för att rida..

Texas är då uppsvullen i helal ansiktet, stora bett på hela kroppen och ögonen typ ihopträngda för allt är så svullet... fatta vilken panik/chock!

In med honom i boxen o ringde veterinär.. jag trodde att det kunde vara geting bett.. eller eventuellt någn växt.. veterinären trodde likadant.. han kom ut och gav en direktvärkande kortisonspruta.. så nu blir det inne, spruta igen imorn.. och suck... 14dagars tävlingskarens... mycket lessen för det men såklart är Texas mående prio ett!!

Vi får ta nya tag om några veckor! så är det ibland! blir inte som man tänkt sej, tack o  lov att det gick bre i alla fall! som veterinären sa, om det hade satt sej på inre organ hade det varit kört direkt...


tack o hejj... nu blir det lite kvällsmat och trevligt besök!!

Av Elin - 29 maj 2009 13:55

Har nyss kommit hem från en tur till Lotta!

Väldans trevligt, dock gjorde vi kanske det lite osmarta valet att bränna framför sola i ca 3timmar!! haha, blev två röda kräftor med sådär vrålsnygga ränder efter bh-bandena!! mohahaha, men men, sen blir vi pepparkakor, eller hur?? hihi


Nu blir det mat o ut med pållen... ska även försöka mej på att tämja vildhästen, vid namn Carat!! *Huga*!!!

Ovido - Quiz & Flashcards