Alla inlägg under februari 2009

Av Elin - 18 februari 2009 17:58

Japp, nu är det dags igen.. Becca o Daniel (läs Danjöl) kommer strax för intag av lite film o lite grannsnack sådära!! höhö

Välkomna!!

Av Elin - 17 februari 2009 18:32

HiHi!!

kom nyss in från stallet, kände som vanligt lite på kossorna så de inte fyllt upp i ljuver.. Grejen är att min beräkning är att de ska kalva om ca 1-2månader.. hmm, tror jag får räkna om.. jag som knappt vågat trott på att de är dräktiga!

Men nu!! alla fall den ena är dräktig!!! Hon har fyllt upp lite i ljuvret!! wiiiiee, spännande:P riktigt spännande till o med!! ska försöka ta ett kort på henne.. så jäkla tjock!! grannen trodde det ska bli tvillingar!! hehe, hoppas inte,,'

första kalvare o allt!!

*roligt*

Chaooo


Av Elin - 16 februari 2009 18:26

Hmm, idag fick jag frågan av en nyfiken klient..: Hur hinner du allt?

Menar du som har hus, kille, häst, plugg?

Ja bara: Ja du, vet inte om jag gör det alltid?? Tyvärr är det väl kanske så att jag inte hinner med alltihopa.. Något får liksom komma i andra hand ibland.. För jag hinner faktiskt inte alltid med allt.. Men det får man ta, man får liksom göra det bästa av det hela.. Tro mej, det går med.. Heliga ordet är planering.. Jag kan komma ifrån bara jag får planera, tävling, träning, jobb, fika eller vad det nu är.. men utan det där heliga ordet blir det bara blaha av allihopa..

Har nyss planerat i en liten tripp till gbg i sommar.. Fine, bara jag vet i förväg! 


För övrigt har helgen vart kanoners...

Började med gooood mat  på fin restaurang.. fortsatte i samma anda för att klå Fredrik i biljard!! hehe, klart jag gjorde!!

Trippen slutade på ankan där vi bara var tvungna att kolla in renoveringen.. speciellt eftersom vi känner grabbarna som äger det!! Fin fint!!


Söndagen blev lite seg men drog gång ordentligt när jag hade träning med pållen.. Hmm, är det bara jag som har en häst som glömt bort vad trava är?? Min framridning bestod av fyrsprång på stället av en tokig häst!! men vad han hoppade:P som en gud! O jag lyckades sitta kvar hela lektionen!! bara en konst det:P hehe

Se upp på tävlingarna (eller backen) :P


 Chaoooo

Av Elin - 12 februari 2009 20:37

Ja, jag överlever!! Klart jag gör det, jag vet det.. men ibland är allt bara så mycket jobbigare än vad man känner för.. sen kommer ju allt alltid samtidigt med.. men det går åt ljusare stunder.. någonstans har jag börjat spadat mej upp ifrån det där svarta hålet jag gärna begraver mej i när det blir mycket...


men men, livet går ju vidare hur man än gör..(eller vill)

helgen närmar sej.. skönt..!! liksom ledig till o med.. känns kanon!!

Fredrik är på igång efter ha vart frånvarande i 3veckor.. för länge med andra ord..Har även träning med pållen på söndag.. Dock har jag vart väldigt orkeslös och ridit barback i två dar.. hmm, kommer gå bra det dära:P hehe


så nu.. tick tack.. snart snart en ledig helg!!

O glöm inte alla hjärtans dag!! Nära, kära *någon*  eller helt enkelt bara någon som behöver en extra puff!! det gör så mycket!



Av Elin - 11 februari 2009 21:07

Tänker inte skriva mycket just nu.. allt är sådär lagomt jobbigt just nu. vart är ljuset i tunneln liksom??

Dock kom världens bästa Becca förbi med goda praliner för att pigga upp mej!! tack gumman!! Du är bäst!!!


Nej, dags o natta igen snart.. lite sömn måste man väl få? eller ja, 5.30 det är att i tidigaste laget det.. bläää


Av Elin - 10 februari 2009 16:20

Sliter mitt hår snart, väldigt snart... *arg*

Väldigt tur att vissa lärare kommer på besök imorn...

puhhh!!


ville bara säga det!!

Av Elin - 7 februari 2009 18:25

Idag har jag var helt ledig!! Så skönt!! Tyvärr den enda dagen under två veckor då jag jobbar på Rasta imorn.. Sen drar den tokiga praktiken igång igen..


Idag har jag o papps vart hos farmor.. slutade med att jag hjälpte henne göra bullar då axeln inte riktigt vill längre.. självklart smakade de inte riktigt som farmors bullar men nästan!!

Nu ska jag bara vara helt osocial och skriva lite cv o glo på teve.. ladda batterierna typ.. eller nåt, hehe Och ska inte glömmas längta riktigt till torsdag då en viss Fredrik kommer hem från ett kallt Boden.. Isvak och sprängningar o allt vad det innebär..


puss o trevlig helg!!

Av Elin - 7 februari 2009 09:08

En olycka kommer sällan ensam.. tyvärr tror jag att det stämmer väldigt bra ibland!! Som sagt så är jag utan bil.. den startar inte..

Grejen är den att jag bytt startmotor för 6månader sen.. och vad tror ni problemet är nu?? jo, självklart startmotorn...

Igår när jag kom hem hade pappa hade kört lite traktor.. det han dock inte hade uppmärksammat var att min bil stod i närheten.. suck.. ja det stämmer, han backa på den... Och eftersom jag ändå beklagar mej så kan jag säga att nån viss person försökte vara hjälpsam och byta torkar blad åt mej.. detta resulterade självklart att han tappade den där grejen som bladet sitter i.. kaboom, rätt i glaset.. som senare spred sig till tre långa spruckna "revor".. jaja, det går bra nu.. just det, ska inte glömmas att traktorn stannade också.. så nu stå det i sällskap med min bil på gårdsplan.. han kanske kände sej ensam!!


Nä, dags attköpa ny bil kanske+? Synd att snyggaste bilen inte kan köra hästtransport...

Ovido - Quiz & Flashcards