Alla inlägg den 26 februari 2009

Av Elin - 26 februari 2009 21:20

Japp, de bara närmar sej..vargarna alltså!

Idag när vi åkte från Molkom så sprang det två vargar på gärdet.. tyvärr inte så nära men häftigt att se! Dock står jag helt fast vid mina åsikter om varg!

O varför ska precis alla vargar vara i Värmland?? Nej, kör dem till sthlm så kanske det blir en annan uppfattning om vi ska ha dem kvar eller ej..

Jag ger MAX 2 år innan det kommer att hända nått allvarligt så man får tummen ur..


Av Elin - 26 februari 2009 17:02

tur i oturen?? hmm, jaja, efter nyss skrivit klart ett långt inlägg för att sedan trycka på fel knapp så det raderades så blir detta mycket kortare..


trillade av lille pållen igår.. suck.. landade på foten samtidigt som jag vred om benet ca 90grader! AJ!! red självklart klart träningen, hem med hästen, släpade mej in (haltade) för att försöka sova lite...

någonstans där förstod jag att min praktik hamnar i kläm.. Jag sov nämligen typ inget inatt.. och värk och ett knä som var dubbelt så stort.. suck.. ni anar ju hur det  slutar..

på vårdcentralen.. dock hade jag lite tur i alla fall.. vad de trodde så är det "bara" någon slags stukning.. i knät alltså..

så nu sitter jag här, frossar i godis o glor på dumburken.. ska tillbaka på måndag så får se vad de säjer.. suck.. kryckor har jag med.. inte till min fördel.. stukat knä och lindad handled.. kan det bli bättre??

hmmm, nej tro inte det.. suck


nu ska jag återgå till mitt Arkiv x tittande.. bra serie det dära!! lite gamla kanske.. men helt ok

Ovido - Quiz & Flashcards