Alla inlägg under juli 2009

Av Elin - 13 juli 2009 21:09

Nyss kommit in efter en tur med Texas ponken i skogen.. Självklart så bjöd naturen på en härlig regndusch men känns som jag börjar bli van liksom.. Vad ska det annars göra när det är sommar än regna liksom??

Hmm, sen så tog jag ett träningspass med  Lillfisen... Har hållt på att lära henne det där med träns och bett... gått finfint.. nästan så inte släpper bettet när man ska ta ur det!! HEHE

Idag så smackade jag på henne en gjord istället... Hon typ reagerade inte förrän jag spände något mer.. två skutt är vad hon åstadkom sen var det inget mer med det!! Gick en liten tur med henne till postlådan o tebaks.. gick jättebra, alltså inga problem!! Härlig häst det där!! spekulant:P??

Nä, nu blir det en riktig  dusch! sen en liten movie tror jag..


tjooooheeej

Av Elin - 13 juli 2009 10:22

yes, lite uppdate..

Har nyss kommit hem efter ännu ett dygn på jobbet.. Har funkat bra och känns helt ok att jobba dygn! (har typ bara dygn att jobba i sommar).

Nu blir det bokföring med mamms sen ska jag ta en sväng på pållen, hopas jag slipper regnet denna gång!!

Förra gången jag var ute ösregnade det och jag kan garantera att jag var ensam ute!! (man kanske måste vara inbiten hästnörd för att gå ut i ösregn i drygat en timme). hehe

 

Firade  även lite med söt för att vi passerat 3månader! Belv hembakt pizza och god glass till efterrätt!! Nice!


Hittade ingen bild på bara söt så får bli "gänget"

Av Elin - 11 juli 2009 10:46

Ja, visst gick det väldigt fort på tävlingen, fast det var inomhus så gick  Texas som en klocka! men gick det så här fort??  (eller är det ett spöke)?? :P

Av Elin - 10 juli 2009 07:54

Tävlingen igår kändes skitbra! Hinner inte riktigt skriva nu då jag ska iväg till mitt jobb.. jobbar dygn så räkna inte med nån uppdate....

Jag hade i alla fall en blöt och pigg häst som verkligen tyckte det var skitkul, bjöd framåt och hoppade dubbel nolla i bägge klasserna!!

Jag sabbade lite i omhoppningen då jag i farten glömde vart jag skulle hmm.. men men, jättenöjd med rundorna, red riktigt fort i1,10 och Texas tyckte det var störtkul! det kom att några bralls men snälla sådana!!


hehe,,, hejdå i regnet!

Av Elin - 9 juli 2009 13:09

Det regnar ihjäl sej o jag ska snart iväg på tävling utomhus!! suck..

Visst, jättebra träning för Texas men är lite rädd för att banae n bara blir en stor lervälling som är halkig! Tänker minsann ringa o kolla läget innan jag gör nått  mer.. hmmm

Gjorde ett seriöst försök att mocka ur avelsboxen också.. men tröttnade fort då jag blev dyngblöt varje gång jag skulle ut med kärran.. i brist på möss eller liknande så hittade jag en gammal tomtemössa som jag sprang runt i.. ni hör, vilken syn, mitt i sommaren springer en galen typ runt med tomtemössa i spöregn!! hahaha Jag bju´r på den!! :P


Medicin delegeringen gick bra dock väldans mycket info på kort tid.. hur ska man kunna hålla reda på allt? jaja, det ger sej väl..

Av Elin - 9 juli 2009 07:07

Dessa tidiga mornar, de är verkligen inte min grej!! Men nu är uppe, på väg in till stan för att lära mej att kunna dela ut medicin!

Målandet igår gick super, jag trotsade min skäck för att stå längst! upp på stegen och målade klart allt fast det var ca 9m upp!!

Så nu är all täckfärg klar, nu blir det  grönt runt fönsterna och efter det ska jag sätta igång o kitta, skrapa m.m alla fönster!! (evighetsarbete)..

men det tar sej!!


Nä nu måste jag pysa.. ikväll blir det drive in i filipstad, önska mej lycka till!!

Av Elin - 8 juli 2009 12:38

vart kom alla besökare ifrån?? Blev mer än förvånad när jag såg det!! men roligt absolut!! Welcome!

Idag  har mr hovslagare vart här!!Gött, Texa råkade nämligen lite klantigt trampa av sej den mitt under banhoppningen i Sunne.. Så vi gjorde hela fas två på 1,10m utan sko!! Nu var det ju gräs så han hoppade på ändå.. men sen när det blev grus,, ojoj vilken klen häst!! hehe

Vi jade vissa problem jag o papps.. Jag brukar ALLTID vara förberedd och ha med mej en upsättning tappskokitt för att själv kunna slänga på den i sådana här situationer... men självklart så hade jag det inte denna gång!! (tro inte att jag kommer åka igen utan detta)!

Så vi fick låna ihop av alla snälla människor nöd söm och hammare.. ja ni hör ju,  det blev ju inte riktigt så lajbans.. den har suttit kvar men inte superbra!! Såidag fick snälla hovslagaren komma ut för att helt enkelt sko om lille pållen.. lite för tidigt men var lika bra o ta det. Han fick tom. lägga lite lim på hoven eftersom det hade lossnat en stor bit vid avtrampningen... så nu är vi så fina i fötterna och laddade för imorn!!


Nu blir det mat och sen måla för hela slanten eftersom det är:

sol, jag är ledig, huset SKA målas klart inom en snar framtid!!!


tjoooooo



Av Elin - 7 juli 2009 20:21

Idag har det vart en lång dag! Papps kom på att vi skulle hämta staketet som han hade beställt, inte närmsta utan i Åmål!!

Så det var bara att haka på transporten o köra.. Sen kom han även på att an skulle vara schyst och ta hand om en vovve medans matte var på sjön.. Denna lilla tripp tog verkligen hela dan!! Med fullastad hästtransport samt vovve som rymde större delen av framsätet var det en lååång väg hem!!

Men men, hemma igen, söt tittar på Michael Jackson minnescermoni.. jag grymtar lite breve och betalar nån jäkla påminnelseavgift från transportstyrelsen, ha, 1dag försenad! de är ju helt galna!!


Nu blir det mat!!, imorn kommer hovslagaren sen ska vi ladda inför Filipstads Drive In!! En liten tripp för att få en bra runda på främst 1,10!!


förresten, kul med fina kommentarer:P Tack!


tjooo

Ovido - Quiz & Flashcards