Alla inlägg under juli 2009

Av Elin - 24 juli 2009 18:23

Näe, efter dessa dagars intensiva jobbande inom vården så är alla mina mardrömmar besannade! Jag tänker ALDRIG att bli gammal och tappa förståndet i att sköta mej och funka i vardagen!! Då får nån liksom hojta till!

Jag ser bara tragedi i att "sitta" av tiden och inte förstå tid och rum eller över huvudtaget förstå något! Jag blir livrädd av bara tanken!

Nej, jag vill ha ett friskt och långt liv där jag kan sköta mej själv!! 

Den dagen den sorgen när man blir sittandes... usch!


JAg vill INTE bli gammal!

Av Elin - 24 juli 2009 06:33

Ok, nu jobbar jag rejält mycket! Gått 8-22pass i två dar och hinne knappt hem innan jag ska iväg idag.. snäll som jag är så gick jag in idag med, ledig egentligen.. Till saken hör att jag är på ett helt nytt ställe pga vikariebrist överallt. Jag klagar inte, alltid bra att komma in på flera ställen och jobba!!


ikväll har jag lovat söt att följa med till fryksdalsdansen.. blir nog skoj men kanske en aning trött... hmm, får se hur det går!!


Puss o hejj

Av Elin - 23 juli 2009 06:37

Av Elin - 22 juli 2009 07:15

Som vanligt är jag toktrött så här tidigt...

Igår var jag o Beccis o mamms på invigning av en skobutik! Skitfina skor! 

Mingel, skumpa och skoprövning stod på schemat!! Jag köpte inga men både mamms och Becca gjorde det!!!

Idag blir det jobba maratonpass, 8-22, kommer hem för att som tokig hästägare dra ut pållen för en tur.. Detta kommer ske imorn med.. så om jag är trött nu så kommer jag vara ännu tröttare imorn.. suck


jaja, nu får jag nog bälja kaffe eller nått så jag inte somnar innan jag kommer till jobbet! HA!

Av Elin - 21 juli 2009 13:36


Jag har kommit  fram till en sak. Att jag är jäkla hemmakär!!

Speciellt när man jobbar dygn, 24timmar icke hemma är superjobbigt... nu har hela helgen tillbringats i GBG, jättekul men som ni alla vet:

Borta bra men hemma bäst!! Sen att komma hem och kasta sej iväg till jobbet i 24timmar gjorde inte saken bättre..

Jag vet en till som påverkas, min lille Pålle.. Han brukar stå i Gamla garaget när det regnar ute.. jättebra skydd för honom.. Under sommaren har han inte gnagt något.. men vad har han gjort i helgen, jo ätit trä! Och jag vet att det är helt beroende på att han inte fått sin dagliga aktivitet..

Om han  nån gång har täcke på sej och jag inte är hemma som vanligt så brukar han uttrycka sej med att "krypa" ur täcket.. hela täcket är helt, inga knäppen öppna men på något vis lyckas han åla sej ur det! (skulle vilja se hur)..

Så jag o Texas är  i kompani, borta bra, hemma bäst, och inte några förändringar:P hihi

Dock var det jäkla kul i helgen, har shoppat galet mycket för att vara jag. rea med stora bokstäver är jäkla bra! Stort plus får HM som hade riktigt bra grejer för rätt pris!! Hurra!!


Idag när jag kom hem från jobbet så hade söt ställt ut matlåda till mej! Riktig god köttfärs med spagetti! Nice! Sånt gillar vi!!

Av Elin - 19 juli 2009 21:14

Snabbis update från GBG/Liseberg!

Är dödstrött så blir en kort resume från helgen som vart kanon!!


Hissar från LIseberg:


1: Kanonen, ni måste åka den, sjukt rolig!!


2: Kolla in 3D filmen, fula brills men jäkla bra aha-film om naturens förändring och klimatförändringar..


3: Även fast det störtregna så kunde man vara ute eftersom ALLA gick i Lisebergs poncho.. tips (tappa inte bort varandra)


Diss: 


Äuum, att man spelar bort alla pengar utan att vinna nått!


Imorn blir det jobba dygn, inget bloggande med andra ord...

Av Elin - 16 juli 2009 21:54

Slutade 9 imorse från att jobbat dygn,.. kastade mej hem för att måla, alla som har ringt mej idag: jag har målat!!! Ibland är det bara så jäkla svårt att få ihop alltihop!! men men, nu är allt det gröna målat en gång..skönt!


Nu ska jag packa lite eftersom jag o  söt,mamms, Ola med söner ska åka till GBG imorn!! Blir en  minisemester, den enda för i år tror jag.. Men ska bli kul att komma iväg på nått speciellt med trevligt sällskap:P



Nu blir det packa!!

Av Elin - 14 juli 2009 18:41

Imorse när jag kom ut till pållarna så var det en viss Zingo som gnäggade lite väl mycket för att det skulle vara normalt.. med andra ord, hon är brunstig!

Vet dock inte om hon är i rätt tid eller inte men vi åkte i alla fall iväg med henne för att vet. skulle kolla på henne imorn.. *hoppas* att det går att seminera henne och att det inte är försent!!

Lille Carat tyckte att det var helt ok med transport, dock var man tvungen att vända arslet mot fönstret hela tiden så till slut var vi tvungna att binda honom lite lätt så han slapp stå så knepigt! Resan gick exemplariskt efter det och jag fick beröm för att det var en så fin fölunge! Kul att höra från nån som verkligen vet!!

Vi valde att ta efter Cuper igen då jag faktiskt är jättenöjd med lille pållen!! Nu börjar man kunna handskas med honom också!!

Kolla in pappsen på: www.hastak.se

Ovido - Quiz & Flashcards