Direktlänk till inlägg 29 november 2009

Söndag

Av Elin - 29 november 2009 08:44

Jaha, då var det äntligen Söndag!! Veckan har efter lite för mycket kaos artat sig bra!


Sista dagarna i veckan har jag ägnat åt att dels göra hemtenta (som kändes helt okej), dels att städa mitt hem som helt enkelt inte vart det de senaste tre månaderna (JAG har faktiskt inte varit hemma mer än två helger under denna tid, nästan i alla fall).


Även haft lite loppis och sålt av massa skrot, tyvärr var det inget drag efter diverse a mina häst o kanin grejer?? Jag trodde det skulle bli en hit men så fel... jaja, de köpte andra grejer i alla fall.


Igår så fick söt ett ryck och bjöd på pizza inne i stan (nachos) sen blev det även hyrfiln, siccilian girl eller nått sånt, riktigt bra!


Nu ska jag bara vara, ladda batterier, ta en sväng med pållen för att sedan käka med lite folk inne i stan, nice!


Tjooo

 
 
Ingen bild

L-G

29 november 2009 22:37

Hej Jenny!
Hallo alla hästdiggare, vad är det som händer, först är det kaos så det skriker om det, nästan så att hela Svensk ridsport är på fallrepet efter att Elin hästar inte kommer överens?
Men i slutet av veckan faller alla pusselbitar på plats, hästarna har i bästa samförstånd strukit ett streck över allt och är helt plötsligt bästisar igen?
Nästan som i verkligheten, Elin tar allt som det kommer på helgen, nu är det party, pizza, hyrfilm och ut på stan med hippa gänget, var finns ansvaret, eller kan man säga att det är så det går till i sann Malin Bajard anda?
Ridsport är lika mycket Glam&Party som hästar och stalliv, ridstövlar i lack, paljetter på riddressen och sidenblus som inte tål vatten?
Jag måste erkänna att det är ett lockande lyxliv på landet, så nära Stureplan och så fjärran Granngården!
Tack för vetskapen om en underbar värld!
L-G

 
Ingen bild

Elin

30 november 2009 17:22

Men L-G du har väl inte missat Globen och ridsporten som visats i helgen?? Där hade du fått ännu mer inblick i hästvärlden.
Tyvärr kan jag inte hålla med om att det är paljetter och ridstövlar i lack.. Dock skyhöga stövlar som plöjjer fram i lera upp till knäna, regnet vräker ner och hästarna ser ut som lerhögar! Välkommen till verkligheten:P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 7 september 2010 10:54

Många undrar vad som hänt med min blogg!   Jo, den har flyttat! HIT:   hasttokan.webblogg.se   Tjing ...

Av Elin - 28 juli 2010 20:39


Imorn Åker jag och Texas till den stora tävlingen Equality Line! I första klassen kommer det vara 85starter! fatta om tävlingen är stor! Under hela helgen kommer hela elit gänget som hoppar och för en hästfantast är detta en Hästmecka helg:P Ja...

Av Elin - 16 juli 2010 18:22

Finns det nått som heter det? bloggsemester? För nått i den stilen har jag i alla fall:P   Om ni undrar vad jag pysslar med på dagarna så är det bland annat det här:       Första bilden är på den sista sidan på huset som jag börjat att må...

Av Elin - 23 juni 2010 11:28

Ja, äntligen efter att det droppatmjölk i tre dagar så tittade det ut en väldigt långbent dam!! Efter mycket krångel med första maten så är hon nu en pigg dam som gärna vill bli kliad!       ...

Av Elin - 6 juni 2010 17:52

Japp, då var det klart!! Examen är avklarad, även lite firande av diverse födelsebarn!! Imorn så drar jag till Italien, hur gött är inte det??   Får se hur det blir med update!!   Tjing       ...

Ovido - Quiz & Flashcards