Direktlänk till inlägg 22 november 2009

Häst kaos!

Av Elin - 22 november 2009 17:07

Har inte berättat om veckans bravader! Kom ju som sagt hem på Torsdagen, jag o Texas! Efter mycket snack om vilka hästar som skulle gå i samma hage så kom vi fram till Min bebis hingst Carat skulle gå med ettåringen och hannas pålle Viggan!

Tanken var att unghästarna skulle få leka och Viggan var det ju inga problem med!! (trodde vi ja).

Viggan blev skogstokig och fullkomligt jagade lille stackars Carat ut ur hagen.. Så det blev till att pröva något annat. Detta var att Zingo får gå med kossan, unghästarna för sig och slutligen Viggan tillsammans med Texas.

Det sistnämda trodde vi självklart fel om också, för Viggan är ju så snäll? haha

Nej, hon började i stort sett jaga texas också så fort han kom 20 meter för nära... hmm, med andra ord kaos!!

Men nu efter några dagar börjar det att lugna ner sig, Carat är inte helt stollig efter morsan. Viggan börjar acceptera Texas så radien har sjunkit till ca 10meter nu, haha.


Jaja, det lugnar nog ner sej, men ibland kan man undra, vem hoppar ur först??


Spökbilden i repris:P Förresten har vi vart på träning idag, Texas gick superbra. Helt klockrent på alla övningar och en massa beröm:P härligt!!

 
 
Ingen bild

L-G

23 november 2009 21:56

Som sagt Elin!
Är verkligen impad av det hektiska livet på landet, nästa som "Vilda Västern", vi människor har svårt acceptera varandra men att dina djur var så tuffa mot varandra?
Kanske brås de på sin ägare, den mjuka yttre ytan som ofta syns, det dolda är massivt titan, mycket hårdare än stål, kan det vara så?
Det klart att vi måste anpassa oss, precis som dina hästar som var tvungna gilla läget fast att dom innerst inne kanske inte orkar med varandra?

Nu blir jag ändå lite orolig, nog för att det är "Vilda Västern" men spökhästar är nog lite för mycket även för en hårding från Tidaholm, det kan ju sluta hur vilt som helst, vilka hästar är på riktigt och vilka är spöken och vem kan man lita på, kanske är det en illusion alltsammans?
Men Jenny det är riktigt kul ändå, en spökhistoria när den är som bäst!
L-G

 
Hanna bombana

Hanna bombana

24 november 2009 18:20

Gissar på Texas...klumpfot och monsterhästen Viggan skulle aldrig ens komma på tanken att hoppa ur ngn hage. Karsvalla är juh dessutom hennes nu...=P (iaf enligt henne själv)

http://iroodixie.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 7 september 2010 10:54

Många undrar vad som hänt med min blogg!   Jo, den har flyttat! HIT:   hasttokan.webblogg.se   Tjing ...

Av Elin - 28 juli 2010 20:39


Imorn Åker jag och Texas till den stora tävlingen Equality Line! I första klassen kommer det vara 85starter! fatta om tävlingen är stor! Under hela helgen kommer hela elit gänget som hoppar och för en hästfantast är detta en Hästmecka helg:P Ja...

Av Elin - 16 juli 2010 18:22

Finns det nått som heter det? bloggsemester? För nått i den stilen har jag i alla fall:P   Om ni undrar vad jag pysslar med på dagarna så är det bland annat det här:       Första bilden är på den sista sidan på huset som jag börjat att må...

Av Elin - 23 juni 2010 11:28

Ja, äntligen efter att det droppatmjölk i tre dagar så tittade det ut en väldigt långbent dam!! Efter mycket krångel med första maten så är hon nu en pigg dam som gärna vill bli kliad!       ...

Av Elin - 6 juni 2010 17:52

Japp, då var det klart!! Examen är avklarad, även lite firande av diverse födelsebarn!! Imorn så drar jag till Italien, hur gött är inte det??   Får se hur det blir med update!!   Tjing       ...

Ovido - Quiz & Flashcards