Alla inlägg den 25 juli 2008

Av Elin - 25 juli 2008 10:39

Japp!

Nu har vi gjort det igen, var iväg på Drive In tävling i Filipstad igår!!

Om man ser till att förra torsdagen vräkte det ner regn så var det precis tvärtemot denna gång! Solen låg på hela dan och det var extremt tryckande värme!! Var helt slut efter att bara sitta i min icke ac.konditionerande bil! Puhh!!

 I alla fall, Texas kändes mycket bättre och vi var riktigt laddade inför start! Eftersom jag hade startnr 2 var jag lagomt nervös eftersom vi var tvungna o vänta in ponnierna innan vi fick hoppa fram! men i alla fall, för en gångs skulle lyckades jag hålla hela banan i huvudet och slapp att lägga en standarvolt som vi gjorde de senaste gångerna!

När vi kommer in på banan  går texas som en klocka, riktigt, riktigt bra!! Sådär vill jag ha honom jämt, framåtbjudning som man kan ta tillbaka lite!!

Hoppar fas 1 felfritt så fortsätter på fas 2 som också det fixar sig galant!! helt otroligt nöjd med denna start! Struntade fullständigt om vi hade kommit sist eller inte. Men slutade faktiskt på en hedrande andra plats!! *Superglad!!!*

Eftersom Texas var såpass på g så frågade jag min tränare (som är banbyggare) om hon tyckte att vi skulle starta 1,10m också! det tyckte hon så banorna höjdes o vi gjorde en helt ok debuntant ritt på denna höjd!! Slutade med två nedslag men jag var väldigt nöjd!! Han gick fortfarande framåt och tvekade inte på höjden!!

Så klockan halv tolv på natten kom vi hem! Måste tacka min kära mor som ställde upp och agerade hästskötare i denna galna värme o väntan!


Lägger upp bilder så fort mammsen skickat dem!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards