Alla inlägg den 31 januari 2009

Av Elin - 31 januari 2009 20:41

Sitta av tiden.. så känns det att jobba utan pengar samt att inte lära sej nått på hela dan.. suck, o det blir inte bättre imorn, 7.00 börjar mitt härliga pass som jag inte längtar till,..

Jaja, ibland får man faktiskt vara bitter (eller)???

O min lilla Bamsing är dålig med.. oroar mest just nu.. 


Puss o hejj, trevlig helg!!

Av Elin - 31 januari 2009 13:08

hehe, ja som sagt så slutade kvällen hos Hanna för intag av x mycket godis, cider, pommes och  kött (läs veggobiff), hehe!! Gott!!

För inköp av alla dessa delikatesser så hamnade vi på MAXI!

Nu var det så att de hade rea på typ ALLT!! Inte bra, om man säjer så här, det vi skulle handla skulle kunnat gått på ca 15min.. vi var där 1timme, hehe:P

Massa fynd som vi egentligen inte skulle ha.. Jag handlade bland annat två st fleece, faktiskt nått jag behöver då träningarna drar igång samt det bara är sååå skönt att strutta runt i fleece tröjor!!

Hittade en , för bara 50spänn visserligen lila men ändå!! Grejen var att det var brallor till också.. jaja, tänkte jag, det går väl att använda!!

Sagt o gjort, när vi väl handlat (läs storshoppat) klart på maxi blev det en mycket god middag!! Sen var jag ju tvungen att testa mina nya köp!!

Drar på mej fleectröjan och konstaterar att den sitter bra!! Måste ju även testa brallsen, hehe!!

Magkramp, skrattsalvor!! haha,  tänk er lågstadiet, då man gärna köpte en heldress i samma stil..Jag hade bland annat tights och matchande hästtröja på mej!! sååå snyggt!! höhö

Så såg jag ut, exakt förutom hästmotivet, lila fleece  med lilla brallor till som riktigt smälter in i tröjan!!! såg inte klokt ut:P men skratt blev det, o varma var de:P

hehe, så akta er nästa gång ni ska gå på Maxi, ladda kortet för man vet aldrig vilka fynd man gör:P hoho


Och kom ihåg!: INTE UTAN MIN MYSDRESS

Ovido - Quiz & Flashcards