Alla inlägg under mars 2009

Av Elin - 9 mars 2009 19:13

Japp så känns det.. Är ålder en symbol på mognad??

Visst, jag kan köpa det, till en viss gräns!! MEN, i många fall kan det bara vara en vilseledande siffra!! För vem säjer att du inte är mogen bara för att du är 23 bast.. Vem säjer att den som passerat 25 är mognare än den som är 23??

Ska man inte göra en bedömning utifrån individen??

Tydligen inte.. suck.. När ska man bli gammal då?? jag som tänkt stanna på 23 (24).. Tydligen inte.. slumpa bort mej totalt när jag söker era jobb,, åldersgräns 25, tack så *J* mycket!!

Av Elin - 8 mars 2009 19:49

Två bilder från helgens bonnkalas!!

Kolla in kortet på mej, en blundar och en gapar!! haha

Av Elin - 7 mars 2009 21:51

Nyss hemkommit från förfest hos "bönnera" hehe, skitskoj!! Alltid lite galet, roligt och udda!! alla i en härlig blandad kompott!! Denna gång var det mitt ute i skogen, och hör o häpna, gemensam buss kom och plockade upp för vidare färd till stan.. Jag gjorde då valet att stanna hemma efter förfesten då jag jobbar imorn samt det är första dan jag gått utan kryckor!!


Nöjd med dagen!! Bilder kommer snart...

Av Elin - 5 mars 2009 18:10

Ja, man måste ju se det så!! Se de bra sakerna med att man faktiskt måste hoppa runt på kryckor!!

Jag började idag min praktik igen.. (konstig mening).. Kändes faktiskt riktigt bra, alla undrade vad som hänt, alla hade saknat mej!! Och tyckte att det var skönt att jag var tillbaka!! Nice!! sånt behöver man höra!! Även fått gått med riktigt bra människor och fått göra lite nya saker!! tackar!!


Efter en bra dag på praktiken var  det sags för nästa projekt!! Att köpa betfor med en stor vagn, två kryckor samt att lyfta skiten! Kommer snart på att jag måste skippa kryckorna, typ drar mej fram med vagnen samtidigt som jag haltar som en riktig gamling!! Är fullt upptagen med att hoppa(släpa) mej fram i butiken när expediterna rusar fram för att hjälpa till!! hehe, slutar med att de hämtar betfor åt mej amt bär in i bilen!! Tackar! dagens goda gärning!! samt drog mitt knä en lättande suck!!


Så som sagt, man får se det från den ljusa sidan!!

Tror jag ska försöka kravla upp på texas på lördag  en sväng!! Nya tag!!

Av Elin - 4 mars 2009 11:48

Kunde inte låta bli att fila lite på tentan igen.. har man inget för sej så... upptäckte dock att max gränsen på 5sidor snart börjar tryta.. inte bra.. speciellt eftersom jag har lite till att klämma in.. hmm


Förövrigt var det som vanligt supertrevligt med filmkväll!! Jag o becca kom även på att vi skulle baka lite gran.. Chokladmarängpaj stod på listan!! Gjorde allt enligt recept men tyvärr smakade det... INGET!! supertrist!! verkligen! men men, finns typ 99 andra chokladrecept kvar i boken å bättre lycka nästa gång..


NU ska jag till farmor och äta mat!! Nice
Av Elin - 3 mars 2009 14:13

Japp! Nyss avslutat min  tenta!! Shit vad gött!!

Var bara tvungen säja det!! hehe


Nu ska jag ladda upp inför kvällen, blir den vanliga veckofilm kvällen med Becca o Daniel!! Nice!!

Självklart med godis!!

Av Elin - 3 mars 2009 10:05

God morgon!!

kanske lite sent men ingen större idè att gå upp tidigt när man harsom uppdrag att vila!!

Dock ska jag vara lite effektiv och göra klart tentan idag!! kom nämligen igång igår så har bara en sida kvar!! skönt!! speciellt eftersom böckerna ska vara inlämnade imorn..


Något som jag inte uppdaterat om igår var att jag besökte läkaren igen för en titt på mitt knä.. Prognosen blev bra!! Lite vätska kvar men såg mycket bra ut!!

-du har vilat mycket bra!!!  Jag bara- tänkte ironiskt, javilat genom att sitta på en studsig skoter i två dar!! hehe

Sen sa han att jag kunde börja rida på Måndag redan!! Wohoo!!


Nej, nu blir det att göra lite nytta!! Chaoo

Av Elin - 2 mars 2009 15:39

Hemkommit efter helgens besök i Torsby, tom 6mil ovanför Torsby.. Mycket snö, härligt vädret o en massa älgar springandes överallt!! Jättehärligt att komma iväg!! Dock var jag ganska strandsatt på skotern då mitt ben fortfarande behöver vila!! (mycket!)

Och självklart fick jag den enda fisken (i sjön alltså) hela 5cm stor!! hehe

Bilder följer!!


(Tack Hanna för lånet av jacka o skor)!!

Ovido - Quiz & Flashcards