Direktlänk till inlägg 23 januari 2009

Åldersnoja vid 23??

Av Elin - 23 januari 2009 18:14

Har faktiskt tänkt på detta några gånger.

Jag och alla andra födda 85 fyller alltså 24 i år.. Och i och med det verkar det som alla får råå panik för de inte  fixat man, barn och volvo!!

 Men hallå?? Det var fasen inte längesen vi tog studenten, och vad är det som säjer att man MÅSTE ha allt kirrat vid 24 bast!! INGEN!! 

Det är precis som en jäkla stress tävling, vem skaffar barn först?? vem flyttar ihop först? Och vem skiljer sej först?? Jo, för att oftast är det så, man fixar hela familjekittet så jäkla snabbt så man glömmer allt det där vad kärlek är.. 

Då skulle jag i alla fall rekommendera att ta det lugnt i början!! Tycker man om varandra så är det väl ingen panik!! 

Har precis suttit och tjuvläst andras bloggar.. MÅNGA uttrycker sej som hela livet är förstört för att det vad 24 års ålder förlorat killen som är så pantad men ändå hade vart lämplig kanditat till mannen i sitt liv? Visst, det blir ensamt ibland men hellre det är att vara tillsammans med nått pucko BARA för att impa på sina "stackars" singelkompisar som inte tävlar omvem som skaffar barn, snubbe och volvo först!! 

Men andra ord, ett skämt!!


Så nu har jag avreagerat mej!! höhö, ni som käner er träffade kanske ska tänka en gång till innan ni tar tillbaka puckot för ca 50elfte gången..

Vad är då viktigast?? Att leva med någon fast man enbart bråkar eller att leva ett hälsomsamt liv utan kille.. 

Måste bara tilläga, det finns fler!!


Puss o hejj, 

 
 
Ingen bild

Hanna panna

23 januari 2009 19:55

GO ELIN GO! =D ;)

 
Ingen bild

Jorunn

23 januari 2009 23:46

Håller med om att det definitivt råder åldersnoja (inte så konstigt med tanke på hur samhället vi lever i ser ut), och många borde nog vänta längre än de gör med att skaffa barn o hela köret.
Men om ett förhållande tar slut betyder det ju inte per automatik att killen är ett pucko och att anledningen till att man ville vara med personen skulle vara att man ville impa på någon? Att träffa mannen i sitt liv eller en själsfrände har ju i själva verket inte alls något med ålder att göra, utan är väldigt individuellt, vilket gör det svårt att göra generaliseringar... ;)

 
Ingen bild

Elin

25 januari 2009 15:39

Självklart är det inta bara upp till killen, och självklart är det inte alla som är puckon.. Men står fast vid att vid 23-24 års ålder är man väldigt olika i mognad och många, jag säger inte alla kanske inte riktigt vet att det finns fler därute även om man tror att det är den rätte. Jag vill bara förmedla att faktiskt om man gått isär pga av den ena eller båda har bettet sig riktigt dumt så kanske det finns en anledning till att gå skilda världar.. det finns ett liv som fortsätter.. Många verkar tro att det tar slut och vem ska nu bära in veden eller annat *karlgöra*...?? Att denne hellre tar tillbaka personen än att gå vidare och hitta den *rätte*!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 7 september 2010 10:54

Många undrar vad som hänt med min blogg!   Jo, den har flyttat! HIT:   hasttokan.webblogg.se   Tjing ...

Av Elin - 28 juli 2010 20:39


Imorn Åker jag och Texas till den stora tävlingen Equality Line! I första klassen kommer det vara 85starter! fatta om tävlingen är stor! Under hela helgen kommer hela elit gänget som hoppar och för en hästfantast är detta en Hästmecka helg:P Ja...

Av Elin - 16 juli 2010 18:22

Finns det nått som heter det? bloggsemester? För nått i den stilen har jag i alla fall:P   Om ni undrar vad jag pysslar med på dagarna så är det bland annat det här:       Första bilden är på den sista sidan på huset som jag börjat att må...

Av Elin - 23 juni 2010 11:28

Ja, äntligen efter att det droppatmjölk i tre dagar så tittade det ut en väldigt långbent dam!! Efter mycket krångel med första maten så är hon nu en pigg dam som gärna vill bli kliad!       ...

Av Elin - 6 juni 2010 17:52

Japp, då var det klart!! Examen är avklarad, även lite firande av diverse födelsebarn!! Imorn så drar jag till Italien, hur gött är inte det??   Får se hur det blir med update!!   Tjing       ...

Ovido - Quiz & Flashcards