Alla inlägg den 29 september 2008

Av Elin - 29 september 2008 16:35

Tjooo!!


Nu har det gått en helg igen, på tok för fort men en bra helg!! Började som vanligt att jobba inledesvis på rasta på fredag kväll. Slutade kl 12 för att sen masa mej upp kl 6 för att fixa mej i ordnning för dagens tripp till Sthlm. Fredrik skulle springa Lidingeloppet medans jag skulle shoppa loss samt träffa Vitali!!

Kom iväg i bra tid och var helt redo för en dag i storstan:P Tyvärr kraschade planeringen redan utanför Karlskoga! Där sa drivremmen upp sej, och slets sej i tusen olika småremmar!! Så där stod vi med lång näsa, självklart jättesurt men vad skulle vi göra. Konstatera snabbt att vi inte skulle hinna få tag i bytesbil för att åka vidare., så löstes genom att min mors gubbe fick skicka en bil till oss (de bor i Karlskoga) så vi fick snällt invänta chaufför för att ta oss tillbaka!  Lånade därefter min mors bil så vi kunde komma hem igen.. suck..

Vid det här laget började jag känna mej fyllebakis pga brist på sömn. Så en snabb siesta sedan iväg till Begvik så i alla fall jag kunde shoppa lite!! hehe

Inhandlade svarta lågskor och en illröd jacka!! Mycket nöjd med mina inköp!!

 Söndagen tillbringades på Sörmons Ridklubb! Tyvärr hade vi inte en bra dag, och resultatet blev sisådär.. men men, bara o ta nya tag! Svelandsstilen nästa!! Bifogar bild på de sötaste!!


Idag har jag tillbringat min tid i skolan. Fick tillbaka min första hemtenta idag!! Handlade om kris och utveckling!

Resultatet blev högsta!! Så supernöjd med den!! Kändes bra att veta hur hon bedömer och hus man ska fortsätta att skriva!!


Nu ska jag kila, verkar som det blir biobesök!! Patrik 1,5!! hehe

puss

Ovido - Quiz & Flashcards