Alla inlägg den 20 september 2008

Av Elin - 20 september 2008 13:00

Ja, idag tänkte jag faktiskt ta upp något som nog många känner igen sig i, det där med tidsbrist!!

Jag fattar ärligt talat inte hur folk hinner med allt, eller gör de inte det??

Hur man än vänder o vrider på tiden så nog fasen så springer den ikapp och förbi en fort o smidigt! Kan ju bli stressad för mindre liksom!!

Jag tyckte att jag hade ganska mycket att pyssla med innan jag började plugga! Men icke, nu förstår jag att så var inte fallet!

Hinner absolut inget utöver det vanliga!!

Prata med kära vänner förut, Becca, Emil bägge konstatera att de skulle komma förbi rasta idag för att säga hej!

 Men hallå, varningstecken!!

 För att alltså kunna se mej in real life så måste man alltså åka till mitt tragiska jobb!! Skit, ett uppvaknande! Å andra sidan så är det totalt mitt eget beslut!! Efter en skoldag kommer jag hem, ut med hästen och den tid som är över försöka plugga lite! Sen efter det är det sängen som gäller, 8 timmars sömn är ett måste!!

Självklart vill jag träffa min vänner men har man valt att träna/tävla hästen och komma någonstans så får man banne mej ligga i! Och har man valt studier så får man ta det och lägga ner den energin som behövs på det!

Och det där med att jobba gör jag inte för att det är skoj, utan för att klara mej ekonomiskt!

Kan inte bara glida runt och bara tänka på mej själv, även om det är krasst i kassan så kan man inte snåla in på mat till djuren!!  Men än en gång, mitt val!! Hoppas bara att alla förstår att det är så det ligger till!

Sen när man väl får en stund över så kommer man plötsligt på att man inte har nått att göra!! Man har  glömt bort det där med att bara vara lat o inte göra nått!!

Hellre ett hektiskt liv än ett dödstråkigt där du måste leta saker att göra!! Så länge det inte siger dej över huvudet och blir ohälsa så tror jag vi alla mår bra av ett liv med fart o fläkt!!


Chaooo


Ovido - Quiz & Flashcards