Alla inlägg den 12 augusti 2008

Av Elin - 12 augusti 2008 10:28

Ja, regna har det verkligen gjort.

Var ju som sagt på tävling i söndags, regnigt o blött kan man väl sammanfatta! Men gick väl hyfsat! I första klassen hoppade Texas sådär, nått katthopp men bättre än som vart.. hoppade fas 1 felfritt men fick tyvärr 8fel  i andra fas. På detta slutade vi på en sjätteplats och fick både pris och ärovarv!

Klass 2 som jag skulle vara med i tog ett bra tag innan den gick igång.. Under denna tid hann min käre far gå med Texas cirka 30min medans jag o Hanna intog lite mat! när vi väl kommer tillbaka ser texas ut som han somnat!! Ha, tänkte jag! Kul att få liv i den pållen:P

Men faktiskt så lyckades jag, precis när regnet startade på allvar var det vår tur. texas har nog aldrig gått så bra framåt som då!! Tyvärr ett nedlsag men oj vad han sprang!! Mycket nöjd!!

Så blöta o trötta åkte vi hem men nytt hopp inför nästa tävling!

Ska iväg här den 23 men är bara en liten klubbhoppning då, dock ska vi försöka oss på 1.10 då så får väl se hur det går!!

För övrigt så ringde jag till utbildningen igår.. Står numera på första reserv så är i stort sett fixat att jag är inne! Tydligen var jag väldigt populär för hon tyckte tom att de skulle prata om mej i fall jag inte skulle få plats, och försöka fixa en till plats:P hehe

Har även suttit o ringt alla jobbiga samtal man kan tänka sej så har jag beställt mobilt bredband! Även planer på att fixa en bärbar så känns bra!! fatta att det ska ta 3olika svar samt 3 olika telefinöverkopplingar innan de kan bestämma sej på telia för ett slutgiltigt svar! helt sannslöst!

---vad kostar en överföring inom samma hushåll!?

Första tjejen,-- det kostar inget!!

Andra killen-- 590spänn, då har första tjejen sagt fel!!

Tredje tjejen--- 250kr, förstår inte varför han kopplade vidare dej,. för nu måste jag koppla tillbaka dej! dessutom kan inte jag tecka ett mobilt bredband så en kille får ringa upp dej sen!!

Vidare till nästa kille--- ja men jag ficar allt, varför sa hon så?? jag kan teckna abonnemang!!

jisses! kan de inte samarbeta o lära sej reglerna innan de sätter sej i kundtjänst!! sliter ju sitt hår efter de där samtalen.. *pust*

Men tror att det slutligen blev rätt, spörs väl snart!!


tjhoo



Ovido - Quiz & Flashcards