Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av Elin - 9 augusti 2008 16:34

Hej!

Lite dålig på att skriva här men har vart lite halvförkyld o risig samt jobbat en del..

Veckan har rullat på ganska hyfsat, lite kass i halsen men är på bättringsvägen! Även knallat runt med knepig huvudvärk fram o tillbaka så fort jag kommer till jobbet. Även känt mej lite snurrig av att först hälsa på kund, ta pengarna, ner i kassan, uppå igen o kika så jag växlat rätt samt slutligen lämna tillbaka pengarna till kund.. Denna procerdur har börjat göra mej snurrig, nämde detta till en arbetskamrat som direkt påpekade att hon trodde  det var synfel!! Liksom, hallå, jag? synfel! fick en direkt chock samt började tänka att det stämmde faktiskt! Så nu är det nog bara att boka tid hos optikern,, min stackars plånka!! Ingen kostnad som jag ser fran emot om det visar sig stämma! O jag som ska börja plugga också, kan ju inte gå runt med ständig huvudvärk!

Över till annat som hänt i veckan är att min inlånade tjur åkte hem till sitt hem. Tyvärr var det också dags för honom att åka till gröna ängarna då han var färdigväxt. Lite tråkigt men fick beröm för han var såpass lugn och hanterad när han åkte.. Nu är det bara stora frågan om mina små kossor är dräktiga eller ej.. samt den eviga frågan om jag ska sälja dem eller inte. Logiskt svar ja, men psykiskt svar nej!! haha, vi får väl se!

För övrigt så ska jag tävla Texas imorn.. ska snart ut o ta en sväng på en mycket blöt häst samt mycket regnigt väder...suck.

Men ska i alla fall iväg till Alster imorn och tävla två 1meters klasser! så håll tummarna!

Avslutar med en söt bild på tjuren samt en av mina kossor, (den galna,hehe)!!

Ovido - Quiz & Flashcards